Tribedag

Tribedag

Lieve mensen,

 

Sinds een half jaar zijn we op pad als Tribu del Alma. Waarheen onze weg loopt weten we niet precies. We laten ons leiden door ons gevoel. Zo kwam ook ons Retraite/Vakantie huis Pura Vida op ons pad.

We merken dat velen onze weg met veel belangstelling gadeslaan. Ieder vanuit een eigen doel of intentie. We krijgen heel veel mooie reacties. We merken ook dat velen van jullie ook graag eens nader met ons kennis willen maken. Misschien om meer info te krijgen en te voelen wie we zijn omdat je nieuwsgierig bent of omdat je al geboekt hebt en nu al wil verbinden. Anderen willen juist verbinden met gelijkgestemden die ons ook volgen. Tenslotte zijn er de reünisten, de mensen die al bij ons in Spanje zijn geweest en heel graag elkaar ontmoeten om hun ervaringen te delen.

 

Daarom hebben we het plan opgevat om Tribu del Alma Tribe-dagen te organiseren. Vanuit Tribu del Alma willen we graag met jou/jullie verbinden om datgene aan te kijken wat er in jou leeft. We vertellen, we zingen voor je, en nemen je mee in oefeningen zoals we die ook tijdens de retraites doen. In deze tijd is het juist belangrijk om de ruimte te ervaren om te kunnen zeggen wat je voelt en waarbij je ook mag voelen dat je niet alleen bent op jouw eigen pad.

Tribe dag met helende klanken voor hart en ziel 

We gaan een laagje dieper deze zondag middag en de magie van het medicijn van rauwe cacao ervaren (optioneel). Terwijl je luistert naar de helende klanken van onze muzikale tribe land je lekker in je lijf, opent je hart zich en nemen we je mee op een innerlijke reis. Misschien laat jij als vanzelf je stem ook wel horen. Wie weet. Door de cacao gaat dat soms opeens veel makkelijker.

Daarna hebben we in een sharing met de talking stick om onze ervaringen delen.

Locatie:

Wij Felix, Danielle, Miek & Ray ontvangen je graag op zondag 23 april van 15.00 tot 18.00 uur bij gastheer Paul Jaspers en gastvrouw Chantal Heutink op Donkerstraat 29 in Amerongen

 

Kosten:
€20,- voor cacao, 2 drankjes, borrelhapjes en andere onkosten.

 

Wil jij deelnemen?
Je kunt je opgeven tot 20 april, maar wees er snel bij want vol is vol.
We hebben plek voor 30 personen.

Stuur een appje naar Ray Klaassen: 06 41 77 08 30 met een ♥️ je naam en je mailadres. Bij aanmelding ontvang je een tikkie.

 

We hopen je de 23ste te zien ♥️ liefs, Felix, Daniëlle, Ray & Miek
Danielle Jaspers

Felix van der Wissel

Annemieke Klaassen

Ray Klaassen