Tribe avond 28 december

Tribe gathering in Amerongen

Lieve mensen, 

 

Sinds een dik jaar zijn we op pad als Tribu del Alma. Waarheen onze weg loopt weten we niet precies. We laten ons leiden door ons gevoel. Zo kwam ook ons Retraite/Vakantie huis Pura Vida op ons pad. We merken dat velen onze weg met veel belangstelling gadeslaan. Ieder vanuit een eigen doel of intentie. We krijgen heel veel mooie reacties. We merken ook dat velen van jullie ook graag eens nader met ons kennis willen maken. Misschien om meer info te krijgen en te voelen wie we zijn omdat je nieuwsgierig bent of omdat je al geboekt hebt en nu al wil verbinden. Anderen willen juist verbinden met gelijkgestemden die ons ook volgen. Tenslotte zijn er de reünisten, de mensen die al bij ons in Spanje zijn geweest en heel graag elkaar ontmoeten om hun ervaringen te delen.

 

Daarom hebben we het plan opgevat om Tribu del Alma Tribe-dagen te organiseren. Vanuit Tribu del Alma willen we graag met jou/jullie verbinden om datgene aan te kijken wat er in jou leeft. We vertellen, we zingen voor je, en nemen je mee in oefeningen zoals we die ook tijdens de retraites doen. In deze tijd is het juist belangrijk om de ruimte te ervaren om te kunnen zeggen wat je voelt en waarbij je ook mag voelen dat je niet alleen bent op jouw eigen pad.

Tribe avond aan het einde van het jaar; terug blikken en dankbaarheid 

We komen dit keer samen in het Hartenhuis van Felix & Danielle; op een donderdagavond net na de kerst. Heerlijk om elkaar weer te zien, te spreken en te verbinden. Via een mooie meditatie, een vuur ritueel waarin je achter je kunt laten wat je niet meer mee wilt nemen naar 2024, een dankbaarheidsceremonie voor alles wat je in je hart wilt meenemen van 2023 en natuurlijk muziek! live muziek zelfs, want Ray is voor wat optredens over uit Spanje. 

Daarna hebben we in een sharing met de talking stick om onze ervaringen delen.

Locatie:

Wij Felix, Danielle & Ray ontvangen je graag op donderdagavond 28 december van 19.30 tot 22.00 uur in het Hartehuis op de Overstraat 16 in Amerongen.

Je kunt gratis parkeren in het hele dorp. Het makkelijkst is bij het kasteel of de kerk. Beiden op loopafstand. 

 

Bijdrage:
€15,- voor drankjes, borrelhapjes en andere onkosten.

 

Wil jij deelnemen?
Je kunt je opgeven tot 27 december, maar wees er snel bij want vol is vol.
We hebben plek voor 25 personen.

Stuur een appje naar Danielle: 06 53 86 79 53 met een ♥️ je naam en je mailadres. Bij aanmelding ontvang je een tikkie.

 

We hopen je de 28ste te zien ♥️ liefs, Felix, Daniëlle, Ray & Miek
Danielle Jaspers

Felix van der Wissel

Annemieke Klaassen

Ray Klaassen