Meet the tribe

Manifesteren van je droom

Op 19 februari 2022 bezochten we deze magische plek. Wat een kracht, wat een liefde, wat een magie! We voelden direct de potentie en de poort naar iets groters. Maar ons hoofd vond er het zijne van…. Te groot, te duur, niet voor ons weggelegd, en vele beren op de weg. Op 22.02.2022 om 22.22 uur schreven we op dat we Pura Vida, de naam van de plek en huis, wilden manifesteren ook al hadden we de middelen niet. We luisterden naar een diep resonerend gevoel van binnen. Ondanks dat we maar 1 keer de plek hadden gevoeld en gezien wisten we dat het goed zat tussen Pura Vida en ons.

We dachten altijd dat we in Frankrijk uit zouden komen…..Een plek met uitzicht en op een half uur van de zee. Dat klopte allemaal, alleen het land niet….5 dagen later kwam uit onverwachte hoek hulp en konden we gaan bieden. Op 2 maart 2022 hoorden we dat ons bod was geaccepteerd…. Wat een mooi verjaardagscadeau voor de 50ste geboortedag van Ray Klaassen! Super spannend want naast de euforie maakte ons hoofd uit angst overuren. Bouwkeuringen, aanvragen sofi nummer, het wachten op de juiste papieren van de verkopende partij ivm een nalatenschap… niets kon de manifestatie tegenhouden. Het was en is de bedoeling. Op 17 juni tekenden we het contract en werd deze plek aan ons verbonden.

Nu manifesteren we dat zoveel mogelijk mensen hier vanuit hun hoofd naar hun hart mogen gaan, heling mogen ontvangen en het bewustzijn mogen vergroten. Pura Vida is een poort, een plek waar een ieder die zich geroepen voelt retraites mag volgen of geven. Wij geloven in de helende kracht van de groep, van de Tribe… waardoor een ieder door elkaar gespiegeld wordt in de diepere laag. “It takes a village to raise a child” gaat over deze ziele spiegels. In het Spaans is Soul Tribe “Tribu del Alma”. Niet voor niets hebben we voor deze naam gekozen om alle activiteiten, die hier ondernomen gaan worden, te bundelen.

Mocht je je geroepen voelen om op deze plek, die voor maximaal 14 personen slaapgelegenheid biedt, zelf een week te organiseren, neem dan contact met ons op. We zijn de agenda al aan het vullen voor 2024.

Liefs van ons, het team Tribu del Alma

Locatie: Google maps: Tribu del Alma

Danielle Jaspers

Felix van der Wissel

Annemieke Klaassen

Ray Klaassen

Alma Wattimena

Erwin van Houwelingen

Mireille de Haas

Margreet Smit

Kiki Bertelink

Lara van der Wissel

Wineke van Aken

Bob Wijgman