In de media

In de media  

Felix te gast bij Univibes in gesprek met Tim Douwsma

 

Vanuit hart en onderbuik. Dat is waar het nu over mag gaan. Eigenlijk had het daar altijd al over mogen gaan. Er is veel gaande in de wereld zo ook in de gezondheidszorg waarvan zijn gevoel en boerenverstand hierover uit.

Felix in gesprek met Kitty de Laet van Lichtjes aan de Haven


Ons lichaam is ons heilig. We kennen de reguliere zorg die ook zeker belangrijk is maar hoe belangrijk of onbelangrijk hebben we in onze westerse wereld de alternatieve zorg gemaakt? In die natuur ligt een schat aan natuurlijke medicijnen verborgen waar we meer aandacht aan mogen schenken. Felix en Kitty ontmoetten elkaar in een mooi gesprek.

Felix van der Wissel: “2 jaar geleden zou ik mezelf gek hebben verklaard dat ik dit zou schrijven”


Huisarts Felix van der Wissel schreef zijn gevoel neer enkele dagen na de provinciale staten verkiezingen in Nederland en als reactie op een post over de nieuwe Vlaams-Nederlandse fictiereeks ” Arcadia”.

Lees verder op tegenwind.tv >

Ray te gast bij Univibes


Samen verbinden! Dit was het eerste event georganiseerd door Univibes (Tim Douwsma) waarbij ik gevraagd op te treden. Het was een magische dag waarbij we vanuit positiviteit elkaar mochten ontmoeten.  

 

Danielle Jaspers (a short movie by Danie Mark Sanders)


Danielle Jaspers, intuitief kunstenaar was zich er even niet bewust van dat ze gefilmd werd. Kijk zelf hoe mooi, puur en kwetsbaar zij aan het dansen is met haar doek en de verf.