Intuitief Schilderen: Inner Freedom 12 mei tot 19 mei

Geef kleur en vorm aan jouw binnenwereld 

Je zielsgevoel volgen en je innerlijke wijsheid en vrijheid toe vertrouwen aan het schildersdoek

Sinds 2011 geef ik schildervakanties en sinds dit jaar ben ik dat ook gaan doen op onze eigen magische plek. Eind februari was de aftrap en in mei geef ik weer een hele schilderweek. Samen gaan we kleur en vorm geven aan jouw innerlijke belevingswereld en de creatiekracht die in jou huist. Het is voor mij een groot cadeau dat ik al meer dan 20 jaar doe en graag doorgeef aan anderen. 
De vrijheid die daarmee gepaard gaat voel ik tot in mijn kern. In deze week zullen we het wandelen combineren met schilderen en daardoor nog meer verbinden met de natuur en je lijf.  

Vol passie en afstemming leer ik je jouw creatieve levenstroom te stimuleren of weer te vinden. Te spelen en te genieten van het spel met kleur en verf. Vanuit verbinding met je lijf en je gevoel. Door te werken met je lichaam raak je geaard en kom je makkelijker in de flow. Dit is daarom geen gewone schildervakantie. Deze schilderweek maakt echt iets in je los; er komt een innerlijk proces in beweging. Je maakt contact met je hart en verlangens waar je je misschien niet eens bewust van was. Zie je dat zitten, dan ben je aan het goede adres. Wil je daar ver weg van blijven….. dan is dit niks voor jou!

In deze tijd van grote transformatie die op aarde plaatsvindt, wordt de roep van de ziel om je zielenpad te volgen namelijk steeds luider. Toch reageren we maar al te vaak vanuit ego en angst en houden we ons vast aan wat we al kennen, wat vertrouwd voelt en veilig. Ik geloof er in dat we daar echt van los mogen komen en oefen elke dag om vanuit liefde naar mezelf en mijn angsten te kijken. Mezelf omarmen in alles wat ik ervaar. Als ik dat doe wil er zo veel van wat zelfs onbewust nog in mijn schaduw ligt opgeslagen naar het licht komen. Er heelt nog meer als ik het dan ook kan delen en nog meer als ik er ook kleur en vorm aan weet te geven en mee ga schilderen. Dat gun ik iedereen. 

In de lessen en oefeningen komen de volgende thema’s aan de orde:

 • Je intuitie volgen
 • Luisteren naar de roep van je ziel
 • Landen in je lijf
 • Contact met de natuurelementen
 • Zelfzorg & Zelfliefde
 • Gezonde grenzen
 • Een reis door de chakra’s

Via meditaties, stilte, beweging, dans, contact met de natuur en muziek creëer je jouw eigen authentieke kunstwerk. Vanuit contact met je intuïtie en jouw creatieve bron. Elke dag schilderen 5-6 uur en doen we daarnaast meditaties, wandelingen en andere lichaamsgerichte oefeningen. Daarnaast genieten we van de rust op deze heerlijke stille krachtplek midden in de natuur. 

Intuïtief schilderen

Laat je hart leidend zijn en voel welke kant je op wilt bewegen. Het intuïtief schilderen vanuit meditatie en beweging staat voorop! Daarnaast is er tijdens de schildercursus ruimte om van alles te leren over verschillende technieken en materialen.

Bij intuïtief schilderen gaat het om het proces van loskomen van het denken, in beweging komen van binnenuit, in contact met je lijf en uit je hoofd. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in het moment! Met kwasten, je handen, paletmes, alles met wat er voor handen is en je wilt gebruiken. Verkennen en ontdekken, daar gaat het om!

De reis is het doel

Intuïtief schilderen is een vorm van schilderen waarbij het niet gaat over het eindresultaat. De reis is het doel. Het gaat om het spel dat je aangaat. Vaak als je los komt van je verwachtingen ontstaan de mooiste verrassingen. Danielle helpt jou daar te komen door diverse oefeningen en interventies. Ze leert je ook omgaan met je innerlijke criticus en begeleid jou met inspirerende meditaties. Je leert jezelf uit te dagen en de ruimte geven om het niet goed te hoeven doen. Het eens anders te doen. Patronen doorbreken die je niet meer dienen. Je vleugels uitslaan en de vrijheid voelen.


Praktisch

Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Je kunt een auto huren, eventueel samen met andere deelnemers. Wij regelen dat je elkaar kunt contacten.

Of we kunnen een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelnemers kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten rond 170 euro per rit), dus delen met het aantal deelnemers in de auto (Max 4).

Aankomst: 12 mei vanaf 15 uur
Vertrek: 19 mei rond 10 uur

Last Minute Prijs
€ 1.295 

Nog 4 plekken vrij!

Dit is incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven en zzp’ers.

Dit is inclusief 7 overnachtingen op een tweepersoonskamer in finca Pura Vida die je deelt met een ander, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag*, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. *behalve op de vrije dag, dan is er alleen ontbijt. 

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we naar het strand of een stad gaan, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten. We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren.

Wil je direct boeken vul dan hier onder het formulier in of wil je meer informatie, bel dan met
Danielle op: 06-53867953

 

Liefs, Tribu del Alma

Danielle 

JA, ik doe mee!

Naam(Vereist)
Adres

Voorbeeld dag programma

 • 08.00 – 08.30 uur: Meditatie/lichaamswerk
 • 09.00 – 10.00 uur: Ontbijt
 • 10.00 – 13.00 uur: Schilderen
 • 13.00 – 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 – 17.00 uur: Me time
 • 17.00 – 19.00 uur: Schilderen
 • 19.00 – 20.00 uur: Me time
 • 20.00 – 22.30 uur: Diner

  N.B. midden in de week gaan we een dag op pad om de omgeving te verkennen of je gaat je eigen gang die dag. 

Informatie

 • Kosten cursus, materialen, logies en eten 1495 euro p.p.
 • Nu last minute prijs 1295
 • Incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven en zzp-ers
 • Max. 8 deelnemers
 • Tweepersoonskamers
 • Aanmelden tot 10 mei

“Daniëlle Jaspers: “Schaduw en licht zijn voor mij twee kanten van dezelfde medaille. Dat neem ik mee in mijn werk waarbij alles uiteindelijk draait om leven in liefde met jezelf en de ander. Ik leer via creatie. Ik ben creatie. En ik heb een heilig geloof dat we dat allemaal zijn. Via mijn passies voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, muziek, shamanisme en dans bevrijd ik mezelf van lagen die mij niet meer dienen. Vanuit deze passies leef ik en geef ik sinds 2004 creatieve retraites, workshops & cursussen. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en coach.”