Meet the tribe

Mireille de Haas

Mireille de Haas

 

Adem is de sleutel naar zelfbevrijding

Ik was als jong meisje al bezig met zelfbewustzijn en de zin van het leven, ben op bijzondere plekken geweest en heb inspirerende mensen mogen ontmoeten. Mijn interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door mijn leven.

Eerst ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna ben ik me zo’n 25 jaar geleden gaan verdiepen in o.a. natuurgeneeskunde, NLP, Qigong, ademwerk en yoga. Het is mijn grote passie om anderen te inspireren bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In het lichaam ligt ongelofelijk veel wijsheid opgeslagen en graag laat ik  mensen daar (weer) mee in contact komen zodat zij op hun eigen-wijze hun leven kunnen/durven leven!

Woorden die mij passen zijn; authentiek, nieuwsgierig, bevlogen, levensgenieter en ik geloof in de wijsheid van: zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden.

Samen met Danielle Jaspers geef ik 4 keer per jaar een retraite met yoga, meditaties, lichaamswerk en ademsessies; summer soul retreat, autumn soul retreat, winter soul retreat en spring soul retreat.

Ik woon de grootste tijd van het jaar in Spanje aan de Costa de la Luz. Je kunt mij ook inhuren voor jouw eigen retraite voor yoga of ademsessies.

Danielle Jaspers

Felix van der Wissel

Annemieke Klaassen

Ray Klaassen