Meet the tribe

Margreet Smit

Margreet Smit

 

Wij zijn oneindig wijs; het weten zit in ons

Mijn lichaam liet mij al lang geleden zien dat er op vele vlakken onbalans was ontstaan. Ik was zowel fysiek als mentaal uitgeput en moe. Dit bracht mij op de weg van transformatie, heling en bewustwording. Er waren vele momenten in mijn leven waarin ik vastliep maar altijd de innerlijke motivatie vond om een weg te zoeken naar energie, innerlijke beweging, levenskracht en mijn eigen wijsheid.

In de begeleiding support ik samen met jou deze bron van oneindige wijsheid.

Maar hoe doe je dat als je niet weet wat je voelt, als je niet weet wat je blokkeert, als je vastloopt in relaties, in jezelf, in depressies of andere nare gevoelens. Dat je geen verbinding meer kan voelen met jou eigenheid en jouw levenskracht.

Om jezelf vrij te maken van deze verkrampingen begeleid ik en ondersteun jou in je proces via allerlei vormen van lichaamsgerichte therapie. Lichaamsgericht werken geeft direct ruimte en ontspanning.

De werkvormen die ik inzet zijn:

IEMT     Intergral Eye Movement Therapie..

IEMT is een krachtige techniek die direct werkt in het brein en die je helpt om vervelende belemmerende emoties, trauma’s groot en klein, vervelende ervaringen en belemmerende overtuiging over jezelf te verwerken en los te laten.

Tijdens een IEMT sessie worden bewuste en onbewuste herinneringen als het waren gereset. Het gevoel over deze herinneringen neemt af of je creëert meer afstand tot de herinneringen.

IEMT is inzetbaar bij traumatische ervaringen, angsten, depressie of burn out.

Verlies en Rouwverwerking.

Externe gevoelens en misvattingen over je identiteit.

Voor meer informatie bekijk op you tube de methodiek van Andrew T Austin.

Core Energetica

Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie, waarbij een brug wordt geslagen tussen lichaamswerk, psychologie en spiritualiteit.

De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling en persoonlijke interacties  en onderzoekt zo blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot andere. Het brengt je weer in contact brengt met je eigen gevoel en je brengt je terug naar je eigen waarheid.

Massage

Mijn eerste twee studies waren gericht op Chinese geneeskunde, Shiatsu en Tui Na waarin ik de energie in het lichaam leerde voelen. Tegenwoordig masseer ik intuïtief en voel waar de energie fysiek of emotioneel onvoldoende stroomt. In een warme liefdevolle aanraking met aandacht kan er zowel fysiek als emotioneel veel vrijkomen waardoor er een diepe innerlijke rust ontstaat.

NEI  Neuro Emotionele Integratie

NEI is een methode uit de natuurgeneeskunde waarin doormiddel van een spiertest wordt gewerkt met subtiele energie van lichaamscommunicatie en de daarin opgeslagen emotie. Het richt zich op het opsporen van blokkade en belemmerende overtuigingen. Het lichaam liegt nooit.

Verder ben ik opgeleid als DRU Yoga Teacher en Relatie Therapeut. Daarnaast heb ik een grote affiniteit met ademwerk.

Na een levens reis van 35 jaar studie en bewustwording ben ik zoveel dichter bij mezelf. Ik leef en werk in Spanje waar bijna altijd de zon schijnt. Het licht en het leven dicht bij de natuur is heerlijk en helend.

Laten we samen de cyclus van pijn en trauma doorbreken en je oneindige wijsheid inzetten om heelheid in jezelf en de wereld te creëren.

 

Sinds juni 2023 werken we samen met Margreet; ze heeft ons en vele deelnemers al heerlijk gemasseerd en IEMT sessies gegeven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.  

Danielle Jaspers

Felix van der Wissel

Annemieke Klaassen

Ray Klaassen