Meet the tribe

Alma Wattimena

Alma Wattimena

 

Over de kunst van mezelf elke keer opnieuw uitvinden
Van oorsprong ben ik opgeleid tot meester in de rechten. Maar direct na mijn afstuderen in 1996  hoorde ik luider dan ooit dat ik door iets anders werd geroepen dan de juristerij. Ik volgde hierin mijn innerlijke stem en besloot een sprong in het diepe te wagen. Ik legde alle verwachtingen af die ik mezelf had opgelegd. Net zoals de held dat zou doen in Joseph Campbells Heroes Journey.

En vanaf daar begon ik aan een nieuw blanco vel. In het kort gezegd had ik mijzelf opnieuw uit te vinden. Die stap in het onbekende was de start van een nieuw avontuur. Een reis die mij via het marketing- en communicatieadvies leidde naar waar ik nu, sinds 2003, ben: Een multiperformer. Oftewel een storyteller, inspirator, schrijver, spreker, performer, trainer, dialoogexpert, ritueelbegeleider, huwelijksambtenaar, procesbegeleider, dreamcatcher en woordkunstenaar. En begeleid ik de transformatie van mens en organisatie. 

Daarbij gebruik makend van verschillende ‘scholen’ en methodieken, o.a. The hero’s journey, Dialoogprocesbegeleiding, Theory U, Appreciative Inquiry, Talking circle, Co-creatie, Social Presencing Theatre, The Sacred Path of the Warrior (Shambhala), The healing art of storytelling, Autobiografisch schrijven, Emotioneel lichaamswerk, Mindfullness en contemplatie, Geweldloze Communicatie, Ritueelbegeleiding, Creatief transformatiewerk (Feeding your demons®).

Danielle en Alma volgden samen een jaartraining vrouwelijk leiderschap, werken al sinds 2013 samen en zijn al sinds 2006 zielenmaatjes. Ze geven creatieve retraites en cursussen. Ze delen een gemeenschappelijke passie voor kunstzinnig ‘werken’ aan je persoonlijke en spirituele ontwikkeling, of moet ik zeggen transformatie processen aangaan door van een veld van niet weten in creatie te gaan.

Ze nemen je mee op reis door de tussentijd. Daar waar je los komt van je dagelijks bestaan en terecht komt in een andere realm of dimensie. Daar waar tijd niet bestaat.

Ze draaien absoluut geen programma af! Dat nooit, want in het niet weten en het laten ontstaan is de kracht van het vrouwelijke aanwezig. Ze laten de magie ontstaan door de goden en godinnen te eren dmv rituelen en creatieve opdrachten. Venus, Isis, Kali en andere bekende en minder bekende godinnen reizen mee gedurende de retraites. Elk met haar eigen kwaliteiten.

Alma brengt een verhaal en brengt jou op verhaal. Terwijl Danielle jou aan in contact brengt met jouw creatieve bron en op speelse wijze kleur laat geven aan jouw binnenwereld. Oer oude wijsheid komt binnen dalen en de wilde vrouw komt vroeg of laat in de week naar boven drijven om vanuit de diepste krochten van haar ziel tot een intense expressie te komen.

 

Danielle Jaspers

Felix van der Wissel

Annemieke Klaassen

Ray Klaassen