Spring Soul Retreat van 29 april – 5 mei  (in Nederlands en/of Engels)

De ultieme Tribu del Alma vakantie met yoga, ademsessies, meditaties, lichaamswerk en verbinding

Vakantie betekent in feite je hoofd leeg maken. En daar gaan wij voor zorgen in deze ultieme Tribu del Alma vakantie.

Waarom is dat zo belangrijk zul jij je misschien afvragen? Om daar een goed antwoord op te geven moeten we je even wat uitleggen.

In onze Westerse maatschappij zijn we zo gewend om naar ons hoofd te luisteren en niet naar wat ons lichaam nodig heeft. We varen met name op ons Adrenaline systeem. Door stress wordt in onze bijnieren cortisol gemaakt. Cortisol en Adrenaline zorgen er voor dat we goed kunnen presteren, door kunnen gaan. We staan als het ware in een vecht en overlevingsstand. Ons autonome zenuwstelsel reguleert deze hormonen. We noemen dit deel van ons autonome zenuwstelsel het sympatische zenuwstelsel.

De tegenhanger van het sympathische zenuwstelsel is het Parasympatische zenuwstelsel. Dit deel zorgt voor de ruststand. Het zorgt dat we kunnen slapen, goed kunnen verteren en onze cellen kunnen vervangen en dat we ons kunnen verbinden. De hormonen serotonine, dopamine en oxytocine spelen hierin een belangrijke rol. Deze hormonen zorgen dat we ons hoofd leeg kunnen maken.

Rust, stilte en de natuur zorgen al voor een goede basis. En op onze paradijselijke plek is het niet moeilijk om lekker weg te zakken in de stilte. Het grappige is dat in de stilte ons creatieve deel van ons hoofd het beste tot zijn recht komt. De meeste ideeën worden in de stilte geboren.

Je snapt nu dat het belangrijk is dat we tijdens onze Tribu del Alma vakantie met name activiteiten doen die ons parasympatisch zenuwstelsel stimuleren.

Een innerlijke reis

Onder begeleiding van Mireille de Haas worden yoga en ademhalingsessies gegeven. Het zijn belangrijke activiteiten die ons weer in onze ruststand brengen. Naast visualisaties, meditaties en lichaamswerk door Danielle Jaspers, en het delen van wat we voelen, is muziek ook een belangrijke factor om jezelf weer in de ruststand te brengen. Ray Klaassen neemt je graag mee op een innerlijke reis, op de klanken van zijn gitaar en zijn warme liefdevolle stem. 

Inbegrepen is een holistische massage van Greet Smit. Onder haar ervaren handen zak je nog dieper in de ultieme ruststand waar je lichaam en geest zo naar verlangd hebben.

Naast de heerlijke gezonde maaltijden, bereid door Miek en Ray Klaassen, om je lichaam op een heerlijke manier te versterken, is er voldoende ruimte om heerlijk bij het grote zwembad een boek te lezen of gewoon helemaal niets te doen.

Voor wie in is voor een vroege ochtendwandeling nemen we je mee naar een magische plek.

Wij weten zeker dat onze Tribu del Alma retraite de beste remedie is om jouw lijf en hoofd weer helemaal in balans te brengen, maar ook te houden.

Dus aarzel niet en gun je hoofd en lichaam deze Unieke Tribu del Alma Retraite

 

Oprechte aandacht voor jezelf en jouw diepste verlangens

Elke dag beginnen we met een meditatie, die dagelijks verschilt.  Aansluitend doen we yoga die gericht is op het vrij maken van energie en het versterken en versoepelen van lichaam en geest.

Alle meditaties en yoga sessies zijn beginnersvriendelijk. Mireille’s yogastijl is een combinatie van flow, hatha en yin yoga, ze heeft haar eigen unieke stijl ontwikkelt met de nadruk op lichaamsbewustwording om helemaal in het hier en nu te kunnen zijn en zowel fysiek als emotioneel mentaal in je kracht te staan. Verschillende ademtechnieken komen voorbij zowel energie opwekkend als ook rustgevend.

Adem is de sleutel

Tijdens dit retreat kun je aan 2 ademsessies deelnemen, hierbij maken we gebruik van de verbonden adem; een krachtige liefdevolle, zelfhelende methode waarbij de in- en uitademing in elkaar overvloeien. Dieper ademen helpt je om negatieve emoties in je bewustzijn te brengen, te verwerken en los te laten wat zorgt voor meer ruimte en vrijheid. We doen deze sessie met een groep wat de energie alleen maar doet versterken en je Spring Soul gaat stralen!

We komen samen om onszelf te delen in kwetsbaarheid. Niets hoeft, jij bepaalt waar je aan deelneemt. We zien je graag eind april, liefs, Danielle, Mireille, Miek & Ray

Team Love: Ray & Miek

Ray & Miek Klaassen zijn onafscheidelijk en kunnen heel goed samenwerken, muziek maken, samen voelen, samen zijn en samen gastheer en gastvrouw zijn. Tijdens deze retraite zullen zij samen voor jou lekker gezond koken en je verrassen met hun muziek.

Praktisch

Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. 

Wij kunnen anders een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelneemsters kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten 120 euro per rit dus 30 euro per deelnemers).

Of je kunt samen een auto huren. 

Er is plek voor maximaal 10 gasten

Aankomst: 29 april vanaf 15 uur
Vertrek: 5 mei voor 10 uur

Investering:

€ 1.595 per persoon voor een eenpersoonskamer

Deel je samen een kamer dan is het € 1.395 per persoon

Deel je samen een geweldig ingerichte Beltent met normale bedden dan is het € 1.111 per persoon

Dit is inclusief 6 overnachtingen in finca Pura Vida, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. 

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we op pad gaan, zijn voor eigen rekening.

Het is exclusief reiskosten. We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen (max 4 personen, 120 euro per taxirit dus 30 euro per persoon). Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren.

Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met Danielle op: 06-53867953 of schrijf je in via het onderstaand formulier.

Je ontvangt een factuur om te betalen (online werkt nog niet).

Liefs, Tribu del Alma van team Spring Soul Retreat

Danielle, Mireille, Miek & Ray

Deze retraite is voor jou:

 • Als je tijd en rust nodig hebt voor jezelf, om even echt te voelen hoe het met je is
 • Als je veel stress ervaart en behoefte hebt aan ontspanning
 • Als je het nodig hebt even afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen om weer met een frisse blik en nieuwe energie je leven te omarmen
 • Als je voelt dat het tijd is voor jou en je de verbinding met jezelf wilt verdiepen
 • Als je weer wilt landen in je lijf en verbinden met de natuur
 • Als je bereid bent anderen als gelijke zielen te ervaren.
  Zin hebt in een tribe gevoel; samen muziek maken en gezelligheid delen en jezelf laten zien
 • Als je via lichaamswerk (o.a. yoga, ademsessies, dans) jezelf wilt openen in nieuwe mogelijkheden en patronen wil doorbreken. 
 • Als je jouw eigen verlangen op nummer 1 wilt zetten en het leven door je heen wilt laten bewegen zoals jou in het moment gegeven is
 • Max. 10 deelnemers

JA, ik doe mee!

Naam deelnemer/deelneemster 1(Vereist)
Adres deelnemer/-neemster 1
Adres eventuele deelnemer/-neemster 2

Voorbeeld dag programma

 • 08.00 – 09.30 uur: Yoga & meditatie/Adem/bodywork
 • 09.30 – 10.30 uur: Ontbijt
 • 10.30 – 13.00 uur: Just be
 • 13.00 – 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 – 17.30 uur: Just be/massage
 • 17.30 – 19.30 uur: Adem/bodywork & sharing
 • 19.30 – 20.00 uur: Just be
 • 20.00 – 21.30 uur: Diner

Informatie

 • Kosten € 1111/1395/1595 p.p. voor:
 • ❤ 6 overnachtingen
 • ❤ 3 keer per dag heerlijk gezond eten
 • ❤ alle non-alcoholische drankjes
 • ❤ 4 yoga sessies
 • ❤ cacao ceremonie
 • ❤ 2 ademsessies
 • ❤ meditaties, lichaamswerk en sharings
 • ❤ wandeling naar een magische plek

 • ❤ 1 ontspanningsmassage

Mireille de Haas (rechts): 

Ik was als jong meisje al bezig met zelfbewustzijn en de zin van het leven, ben op bijzondere plekken geweest en heb inspirerende mensen mogen ontmoeten. Mijn interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door mijn leven. Eerst ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna ben ik me gaan verdiepen in o.a. natuurgeneeskunde, NLP, Qigong, ademwerk en yoga.

Het is mijn grote passie om anderen te inspireren bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In het lichaam ligt ongelofelijk veel wijsheid opgeslagen en graag laat ik  mensen daar (weer) mee in contact komen zodat zij op hun eigen-wijze hun leven kunnen/ durven leven! Woorden die mij passen zijn; authentiek, nieuwsgierig, bevlogen, levensgenieter en ik geloof in de wijsheid van: zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden.”

Daniëlle Jaspers (links): “Schaduw en licht zijn voor mij twee kanten van dezelfde medaille. Dat neem ik mee in mijn werk waarbij alles uiteindelijk draait om leven in liefde met jezelf en de ander. Ik leer via creatie. Ik ben creatie. En ik heb een heilig geloof dat we dat allemaal zijn. Via mijn passies voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, muziek, sjamanisme, bodywork en dans bevrijd ik mezelf van lagen die mij niet meer dienen. Deze passies deel ik al jaren met mijn gezin en samen helen wij oude pijn en belemmerende patronen uit onze familielijn teneinde in vrijheid te kunnen leven. Dat is soms hard werken, maar ook intens mooi en leven in verbinding. We gaan samen niets uit de weg en ervaren elkaar als gelijken op diep zielsniveau. Ik zeg altijd dat mijn kinderen mijn grootste leermeesters zijn. Deze nieuwe generatie kinderen komen zo veel moois brengen! Dat gun ik iedereen te ervaren. A blessing for the soul.”

Wil je meer over mijn achtergrond weten kijk dan bij Meet the Tribe. Danielle Jaspers – Tribu Del Alma