Summer Soul Retreat van 17 – 23 juli (in Nederlands en/of Engels)

De ultieme Tribu del Alma vakantie met yoga, ademsessies, meditaties, dans en verbinding

Vakantie betekent in feite je hoofd leeg maken. En daar gaan wij voor zorgen in deze ultieme Tribu del Alma vakantie.

Waarom is dat zo belangrijk zul jij je misschien afvragen? Om daar een goed antwoord op te geven moeten we je even wat uitleggen.

In onze Westerse maatschappij zijn we zo gewend om naar ons hoofd te luisteren en niet naar wat ons lichaam nodig heeft. We varen met name op ons Adrenaline systeem. Door stress wordt in onze bijnieren cortisol gemaakt. Cortisol en Adrenaline zorgen er voor dat we goed kunnen presteren, door kunnen gaan. We staan als het ware in een vecht en overlevingsstand. Ons autonome zenuwstelsel reguleert deze hormonen. We noemen dit deel van ons autonome zenuwstelsel het Sympatische zenuwstelsel.

De tegenhanger van het sympathische zenuwstelsel is het Parasympatische zenuwstelsel. Dit deel zorgt voor de ruststand. Het zorgt dat we kunnen slapen, goed kunnen verteren en onze cellen kunnen vervangen en dat we ons kunnen verbinden. De hormonen serotonine, dopamine en oxytocine spelen hierin een belangrijke rol. Deze hormonen zorgen dat we ons hoofd leeg kunnen maken.

Rust, stilte en de natuur zorgen al voor een goede basis. En op onze paradijselijke plek is het niet moeilijk om lekker weg te zakken in de stilte. Het grappige is dat in de stilte ons creatieve deel van ons hoofd het beste tot zijn recht komt. De meeste ideeën worden in de stilte geboren.

Je snapt nu dat het belangrijk is dat we tijdens onze Tribu del Alma vakantie met name activiteiten doen die ons parasympatisch zenuwstelsel stimuleren.

Onder begeleiding van Mireille de Haas worden yoga en ademhalingsessies gegeven. Het zijn belangrijke activiteiten die ons weer in onze ruststand brengen. Naast visualisaties, meditaties en lichaamswerk door Danielle Jaspers, en het delen van wat we voelen, is muziek ook een belangrijke factor om jezelf weer in de ruststand te brengen. Pepijn van der Wissel neemt je graag mee op reis, op de klanken van de Spaanse gitaar.

Ook kun je kiezen uit een reiki sessie van Nikki Whitehead of een massage van Greet Smit. Onder hun ervaren handen zak je nog dieper in de ultieme ruststand waar je lichaam en geest zo naar verlangd hebben.

Naast de heerlijke gezonde maaltijden, bereid door Nikki Whitehead en Pepijn van der Wissel, om je lichaam op een heerlijke manier te versterken, is er voldoende ruimte om heerlijk bij het grote zwembad een boek te lezen of gewoon helemaal niets te doen.

Voor wie in is voor een vroege ochtendwandeling nemen we je mee naar een magische plek.

Wij weten zeker dat onze Tribu del Alma vakantie week de beste remedie is om jouw lijf en hoofd weer helemaal in balans te brengen, maar ook te houden.

Dus aarzel niet en gun je hoofd en lichaam deze Unieke Tribu del Alma Vakantie en boek deze last minute.

Oprechte aandacht voor jezelf en jouw diepste verlangens

Elke dag beginnen we met een meditatie, die dagelijks verschilt.  Aansluitend doen we yoga die gericht is op het vrij maken van energie en het versterken en versoepelen van lichaam en geest.

Alle meditaties en yoga sessies zijn beginnersvriendelijk. Mireille’s yogastijl is een combinatie van flow, hatha en yin yoga, ze heeft haar eigen unieke stijl ontwikkelt met de nadruk op lichaamsbewustwording om helemaal in het hier en nu te kunnen zijn en zowel fysiek als emotioneel mentaal in je kracht te staan. Verschillende ademtechnieken komen voorbij zowel energie opwekkend als ook rustgevend.

Adem is de sleutel

Tijdens dit retreat kun je aan 2 ademsessies deelnemen, hierbij maken we gebruik van de verbonden adem; een krachtige liefdevolle, zelfhelende methode waarbij de in- en uitademing in elkaar overvloeien. Dieper ademen helpt je om negatieve emoties in je bewustzijn te brengen, te verwerken en los te laten wat zorgt voor meer ruimte en vrijheid. We doen deze sessie met een groep wat de energie alleen maar doet versterken en je Summer Soul gaat stralen!

We komen samen om onszelf te delen in kwetsbaarheid. Niets hoeft, jij bepaalt waar je aan deelneemt. We zien je graag 17 juli, liefs, Danielle, Mireille, Pepijn en Nikki

Team Love: Pepijn & Nikki

Nikki Whitehead en Pepijn van der Wissel kunnen heel goed samenwerken, samen spelen, samen voelen, samen zijn en samen creëren. Tijdens deze retraite zullen zij samen voor jou lekker gezond koken en je verrassen met hun muziek. 

Op een jonge leeftijd heeft muziek Pepijn gevonden. Muziek stroomt door zijn aderen. Door middel van muziek kan hij de verhalen van zijn hart vertalen en delen, en mensen op reis nemen met zijn gevoelige melodieën. Muziek maakt deel uit van zijn kracht, zijn passie, en zijn magie. Pepijn is bijna altijd te vinden met een gitaar of een ping-pong batje in zijn hand. Omdat hij ook onwijs van spelen houdt. Pepijn is een vrije ziel die licht en liefde brengt en uitstraalt. Hij spiegelt je met liefde, rust en aandacht en is van nature een bijzondere luisteraar. Hij houd van diepe gesprekken en diepe verbindingen.

Nikki is een enorm gevoelige en zorgzame vrouw die zich heel goed kan focussen op 1 ding, bijvoorbeeld koken.

Ze is een natuur vrouw die veel weet over planten en hun magische werking en zal dit ook verwerken in haar gerechten. Momenteel doet ze een studie over geestverruimende en helende planten. Ze heeft een grote liefde voor de Sjamanistische en onzichtbare wereld, en daarom traint ze haar intuïtie en sjamanistische krachten. Inmiddels is Nikki Reiki Master en kunnen wij uit ervaring spreken dat ze je hele systeem tot rust kan brengen met haar helende handjes!

Reiki is een vorm van energetische heling waar je universele energie ontvang. Door reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op, op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Plus het bevordert volledige ontspanning. Tijdens deze week zijn jullie welkom om bij Nikki, onze Reiki Master,  een sessie te boeken.

Praktisch

Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Samen kun je daar een auto huren. Eventueel met andere deelneemsters.

Wij kunnen anders een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelneemsters kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten 170 euro per rit).

Er is plek voor maximaal 10 gasten

Aankomst: maandag 17 juli vanaf 15 uur
Vertrek: zondag 23 juli voor 16 uur

NB een dag eerder aankomen of vertrekken is mogelijk tegen een kleine meerprijs.

Last minute prijs:

€ 1.395 per persoon voor een eenpersoonskamer

Deel je samen met je soulmade een kamer dan is het € 1.111 per persoon*

Een luxe ingerichte beltent delen met iemand € 999 per persoon

Dit is inclusief 6 overnachtingen in finca Pura Vida, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. 

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we op pad gaan, zijn voor eigen rekening.

Het is exclusief reiskosten. We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen (max 4 personen). Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren.

Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met Danielle op: 06-53867953 of schrijf je in via het onderstaand formulier.

We passen de prijs aan wanneer je een tweepersoonskamer of tent boekt en je ontvangt een factuur om te betalen (online werkt nog niet).

Liefs, Tribu del Alma van team Summer Soul Retreat

Danielle, Mireille, Nikki & Pepijn

Deze retraite is bedoeld voor iedereen:

 • Die de relatie met zichzelf willen verdiepen
 • Die elkaar als gelijke zielen willen ervaren
  Zin hebben in een tribe gevoel; samen muziek maken en gezelligheid delen en jezelf laten zien
 • Die zin heeft om via lichaamswerk (o.a. yoga, ademsessies, dans) zichzelf wil openen in nieuwe mogelijkheden en patronen wil doorbreken. 
 • Die geloven in delen is helen
 • Die hun eigen verlangen op nummer 1 willen zetten en het leven door zich heen willen laten bewegen zoals hen in het moment gegeven is
 • Max. 10 deelnemers

JA, ik doe mee!

Naam deelneemster 1(Vereist)
Adres deelneemster 1
Adres eventuele deelneemster 2

Voorbeeld dag programma

 • 07.30 – 09.00 uur: Yoga/adem/bodywork/meditatie
 • 09.00 – 10.00 uur: Ontbijt
 • 10.00 – 13.30 uur: Vrij te besteden
 • 13.30 – 14.30 uur: Lunch
 • 14.30 – 18.00 uur: Just be
 • 18.00 – 19.30 uur:
  Adem/bodywork & sharing
 • 19.30 – 20.15 uur: Just be
 • 20.15 – 22.30 uur: Diner

Informatie

 • Kosten € 1.395/1.111/999 p.p. voor:
 • ❤ 6 overnachtingen
 • ❤ 3 keer per dag heerlijk gezond eten
 • ❤ alle non-alcoholische drankjes
 • ❤ 4 yoga sessies
 • ❤ cacao ceremonie
 • ❤ 2 ademsessies
 • ❤ meditaties, lichaamswerk en sharings
 • ❤ wandeling naar een magische plek

 • ❤ 1 ontspanningsmassage van Margreet Smit

Mireille de Haas (rechts): 

Ik was als jong meisje al bezig met zelfbewustzijn en de zin van het leven, ben op bijzondere plekken geweest en heb inspirerende mensen mogen ontmoeten. Mijn interesse voor mensen en wat hen beweegt, loopt als een rode draad door mijn leven. Eerst ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en daarna ben ik me gaan verdiepen in o.a. natuurgeneeskunde, NLP, Qigong, ademwerk en yoga.

Het is mijn grote passie om anderen te inspireren bij het vinden van hun eigen pad naar vrijheid en levensgeluk. In het lichaam ligt ongelofelijk veel wijsheid opgeslagen en graag laat ik  mensen daar (weer) mee in contact komen zodat zij op hun eigen-wijze hun leven kunnen/ durven leven! Woorden die mij passen zijn; authentiek, nieuwsgierig, bevlogen, levensgenieter en ik geloof in de wijsheid van: zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden.”

Daniëlle Jaspers (links): “Schaduw en licht zijn voor mij twee kanten van dezelfde medaille. Dat neem ik mee in mijn werk waarbij alles uiteindelijk draait om leven in liefde met jezelf en de ander. Ik leer via creatie. Ik ben creatie. En ik heb een heilig geloof dat we dat allemaal zijn. Via mijn passies voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, muziek, sjamanisme, bodywork en dans bevrijd ik mezelf van lagen die mij niet meer dienen. Deze passies deel ik al jaren met mijn gezin en samen helen wij oude pijn en belemmerende patronen uit onze familielijn teneinde in vrijheid te kunnen leven. Dat is soms hard werken, maar ook intens mooi en leven in verbinding. We gaan samen niets uit de weg en ervaren elkaar als gelijken op diep zielsniveau. Ik zeg altijd dat mijn kinderen mijn grootste leermeesters zijn. Deze nieuwe generatie kinderen komen zo veel moois brengen! Dat gun ik iedereen te ervaren. A blessing for the soul.”

Wil je meer over mijn achtergrond weten kijk dan bij Meet the Tribe. Danielle Jaspers – Tribu Del Alma