Soul Sister Retreat van 28 april t/m 3 mei (in Dutch/English)

You are my mother

You are my daughter

You are my sister

 

We invite you to:

Meet and love each other as equals

Free from all layers of hierarchy

Because you are meant to be free to connect deeply from soul to soul.

To see each other in your light and dark and celebrate all.

To throw away the carrying of each others karmic bagage and start caring for our sisters as we all are here to love each other.

To feel safe and free to truly be ourselves with each other.

We came here to build a home together.

Where we can laugh, cry, scream and play.

To dance, sing, paint with all of our inner children.

We are here to shine our light together.

To stand for relational connections that we are here to cherish and be proud of.

To honor our ancestors by letting go of the pain that caged them.

Free ourselves from the layers that protect us from heart to heart flow and stand for a new era of openly loving every part of ourselves and our mothers, daughters and sisters.

Oprechte aandacht voor jezelf en jouw diepste verlangens

Wanneer maak jij  tijd om stil te staan bij de relatie met jezelf? Om je te verbinden met dat wie je in essentie bent? Samen te zingen, dansen, elkaar aanraken op een andere, diepere laag? Een eerbetoon geven aan wat jou dierbaar is?

Wat als je die roep voelt om samen te helen, delen, spelen en verbinden vanuit een nieuwe energie? 

Doe mee en geef 6 volle dagen aandacht aan jezelf en elkaar. We gaan letterlijk en figuurlijk iets moois met elkaar maken in een cirkel van 12 vrouwen. Via lichaamswerk en plezier zakken we in ons lichaam en ervaar jij jouw unieke levenskracht en de bron van creatie; de baarmoeder (ook als je die niet meer hebt).

Gun jezelf de rust en de stilte in de prachtige natuur van Gaucin in het Spaanse Andalusie, waar je nog alle ruimte hebt om jezelf helemaal te kunnen laten gaan; zing, dans, spring, geef geluid aan je stem. Op deze krachtplek hebben we alle ruimte om te kunnen spelen, te ontspannen en jezelf te zijn. Er zal een variatie zijn in het programma: samen met elkaar, maar ook echt tijd voor jezelf, in de stilte. Om te luiseren naar de roep van jouw ziel. Via ceremonies, sharings en creaties gaan we op reis naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe verbindingen. 

Het leven en de liefde vieren

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn en wij met elkaar in co-creatie gaan vanuit sisterhood. Elkaar zien voor wie we werkelijk zijn, elkaar ontmoeten zonder oordeel. Naast elkaar gaan staan als de vrije zielen die we echt zijn. We zien je graag en bent welkom zoals je bent. Met of zonder maskers, met je lichte en je schaduw kanten, in alle kleuren van de regenboog! Ook als je het spannend vindt om de verbinding aan te gaan op deze manier. 

Hoóponopono

Ook zal er ruimte zijn voor het thema vergeving en 

Praktisch

Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Samen kun je daar een auto huren. Eventueel met andere deelneemsters.

Wij kunnen anders een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelneemsters kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten 170 euro per rit).

Er is plek voor maximaal 8 deelneemsters 

Aankomst: donderdag 28 april 2023 rond 15 uur
Vertrek: woensdag 3 mei rond 10 uur

Investering

€ 1.395 per persoon incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven en zzp-ers.

Boek je samen met een sister en deel je een kamer dan is het € 1.250 per persoon. 

Dit is inclusief 6 overnachtingen op een tweepersoonskamer in finca Pura Vida die je deelt met een dochter, moeder of sister, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. 

Plus: een exclusieve photoshoot van Nina Klaassen samen met je mamsie, dochter, sister. 

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we naar het strand of een stad gaan, zijn voor eigen rekening.

Het is exclusief reiskosten. We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren.

Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met Danielle op: 06-53867953 of schrijf je in via het onderstaand formulier. 

Liefs, Tribu del Alma

Danielle, Lara, Nina & Miek

Deze retraite is bedoeld voor vrouwen:

 • Die hun relatie met zichzelf willen verdiepen
 • Die elkaar als gelijke zielen willen ervaren
 • Die zin hebben om via lichaamswerk (dans, spel en zang) en creatie (tekenen/schilderen), in sisterhood te zijn
 • Die geloven in delen is helen
 • Die hun eigen verlangen op nummer 1 willen zetten en het leven door zich heen willen laten bewegen zoals hen in het moment gegeven is
 • Max. 8 deelnemers
 • Aanmelden tot 26 april 2023

 

JA, ik doe mee!

Naam deelneemster 1(Vereist)
Adres deelneemster 1
Adres eventuele deelneemster 2

Voorbeeld dag programma

 • 08.30 – 09.30 uur: Meditation & bodywork
 • 09.30 – 10.30 uur: Ontbijt
 • 10.30 – 12.30 uur: Create & Play
 • 12.30 – 13.00 uur: Sharing
 • 13.30 – 14.30 uur: Lunch
 • 14.30 – 17.30 uur: Just be
 • 17.30 – 19.00 uur: Create & play
 • 19.00 – 20.00 uur: Just be
 • 20.00 – 22.30 uur: Diner

Informatie

 • Kosten € 1.395 p.p. voor:
 • ❤ 6 overnachtingen
 • ❤ 3 keer per dag heerlijk gezond eten
 • ❤ alle non-alcoholische drankjes
 • ❤ workshops, sharings, cirkels
 • ❤ materialen
 • ❤ speciale fotoshoot van jou
 • ❤ integratie sessie via zoom
 • ❤ boek je samen met een sister met wie je een kamer deelt dan is het € 1.250 p.p.

Miek Klaassen:lieve mensen, ik ben Annemiek, moeder van mijn biologische dochter Nina en moeder van mijn niet biologische dochter Kiki.                          Mijn moederschap begon al jong. Op mijn 21ste was ik zwanger van Nina. Eigenlijk was ik toen zelf nog een volwassen kind.

Mijn eigen rugzak zat nog vol met kindstukken die ik aan mocht gaan kijken. Door de jaren heen zijn we samen enorm gegroeid. 

Alles wat zich aandient mag er zijn, ook al weet ik niet altijd wat te doen en of dat ik het goed doe. De kwetsbaarheid en het doorvoelen en aanvaarden, helpen mij om gelijkwaardig en eerlijk in contact te zijn met mijn dochters.

In mijn moederschap voel ik de ruimte om vanuit liefde en veiligheid in verbinding te gaan. Alle gevoelens en emoties mogen er zijn. We leren elke dag, en mogen alles aankijken waar we mee worstelen. Ik besef me heel goed wat we als mens, met onze voorouders in staat zijn om door te geven aan onze kinderen.

Elke keer als ik van mijn eigen schade en angsten leer en hierin groei, maak ik weer ruimte voor mijn dochters. Door mijn eigen processen aan te gaan, doorbreek ik de cirkel van mijn verleden en maak ik ruimte voor de liefde en verbinding in z’n puurste vorm. Door met elkaar in proces te gaan en te doorvoelen wat zich aandient, komen we laagje voor laagje dieper in verbinding.

De kracht van kwetsbaarheid in liefde.”

Nina Klaassen: “Ik ben de dochter van Annemiek. Ik voel een sterke passie voor muziek. Als ik muziek maak of luister voel ik dat ik helemaal in de emotie van het nummer op kan gaan. Dit helpt mij dichter tot mezelf te komen en mijn emoties te verwerken.

Ook voel ik dat ik het heel fijn vind als ik mensen een beleving mee kan geven en iets kan betekenen voor iemand, maar eigenlijk vind ik het stiekem ook heel interessant om deel uit te mogen maken van de beleving zelf.

Ik voel me erg veilig bij mijn moeder, waardoor ik het gevoel heb dat ik alles kan delen zonder dat er oordeel of angst op zit. Ik ben blij dat wij hier bij mogen zijn en dat we samen met jullie deze mooie ervaring mogen delen.

See you soon beautiful soul.”

Lara van der Wissel: “Hallo lieve mensen,
Ik ben Lara, de dochter van Danielle. Ik heb altijd al een sterk verlangen gevoeld voor diepe connectie in de relaties die ik aan ga.
En ik voel ook hoe belangrijk het voor mij was en is om in open verbinding te mogen staan met mijn moeder. Hoeveel heling het geeft om je veilig te voelen met degene waardoor je bent grootgebracht en telkens weer elkaar kan ontmoeten in nieuwe vormen waarin we allemaal groeien.
Het allerliefste leer ik met jullie de wijsheid van het leven als gelijken waarin we elkaars processen eren door je eigen proces aan te gaan.
Zo kunnen we terugkeren naar onze essentie en samen genieten van het leven als twee spelende kinderen.
Zelf heb ik leren spelen door middel van bijna elke vorm van kunst die je kan bedenken en ik geloof ook zeker dat iedereen een creator is en kan worden door goed en fout los te laten in het spel van het leven. Zelf ben ik multi-gepassioneerd en geloof dat ik veel heling kom brengen door vertraging, verzachting en speelsheid.”

Daniëlle Jaspers: “Schaduw en licht zijn voor mij twee kanten van dezelfde medaille. Dat neem ik mee in mijn werk waarbij alles uiteindelijk draait om leven in liefde met jezelf en de ander. Ik leer via creatie. Ik ben creatie. En ik heb een heilig geloof dat we dat allemaal zijn. Via mijn passies voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, muziek, sjamanisme, bodywork en dans bevrijd ik mezelf van lagen die mij niet meer dienen. Deze passies deel ik al jaren met mijn dochter Lara en samen helen wij oude pijn en belemmerende patronen uit onze familielijn teneinde in vrijheid te kunnen leven. Dat is soms hard werken, maar ook intens mooi en leven in verbinding. We gaan samen niets uit de weg en ervaren elkaar als gelijken op diep zielsniveau. Ik zeg altijd dat mijn kinderen mijn grootste leermeesters zijn. Deze nieuwe generatie kinderen komen zo veel moois brengen! Dat gun ik iedere ouder te ervaren. Daarom deze retraite: een blessing for the soul.”