Pura Vida Zijnsvakantie

18- 23 augustus voor tenminste 4 dagen

Doe mee aan onze Pura Vida Zijnsvakantie, van 18 – 23 augustus

Vakantie vieren en niets hoeven
Voelen, ervaren, stilte, bewustzijn, beseffen, ademen, beleven, niet denken, bewegen, overgave. Allemaal woorden die woorden blijven als je ze met het hoofd blijft benaderen.

Weet je überhaupt nog hoe het voelt om gewoon even te zijn? Hoe lang is het geleden dat je dit ervaren hebt? Even helemaal op adem komen zonder iets te hoeven of moeten. We hebben soms niet eens door dat we ons hebben vastgezet in een patroon dat gericht is op de ander of daarbuiten. Maar hoe zit het eigenlijk met daar binnen? Hoe zen werkt jouw zijn?

The art of being
We ontvangen je graag voor deze zijnsvakantie, waarbij we dit keer het programma loslaten. We doen enkel een meditatie s’ochtends en einde dag een sharing waar je vrijblijvend kunt aansluiten. 

 

Samen met ons vakantie vieren in een staat van ZIJN. Bij aankomst ontvangen wij je voor een heerlijk diner en kan iedereen lekker landen op de plak. Elke dag maken we voor jullie een gezond ontbijt en daarnaast koken we 3 keer van de 4 dagen een diner en 3 keer een heerlijke lunch. Dit doen we in overleg met elkaar. Want ook wij gaan in verstilling en kiezen er voor om gewoon te mogen ZIJN. De ene keer wil je naar een dorpje en eet je daar luch of wil je dineren aan het strand. In goed overleg stemmen we af wanneer we dus samen eten. Kom gezellig met een vriend/vriendin of je partner: we hebben 2-persoonskamers, of 1-persoonskamers met een toeslag van 250 euro voor 4 dagen. 

Tribe sharings
Een mooie week met elkaar in verbinding, een goed gesprek, een wandeling maar nog altijd vanuit een niet moeten maar alles mag er ZIJN.
In kracht en kwetsbaarheid. Je bent zowel leerling als leermeester. Samen creëer je voor -en met elkaar een bedding van veiligheid. We willen je laten ervaren dat een Tribu een veilige setting is en dat de kwetsbaarheid van de kring tevens de veiligheid geeft die je in het dagelijks leven vaak zo mist. Vanuit die ruimte, die de Tribu biedt, kan er van alles vrij komen. Processen die jou helpen nieuwe paden te bewandelen en deze in te bedden in je dagelijks leven. Het is aan jou of jij hier deze week aan deelneemt, je deelt jou tijd en ruimte helemaal zelf in. Alles mag ontstaan in het moment. Zodat je echt kunt voelen en ervaren waar het leven jou brengt of hoe het door je heen beweegt. 

Lever jij je telefoon in?

Heb je behoefte aan een reset, even helemaal uit staan en geen prikkels aan je hoofd? Jij bepaalt zelf hoe jouw zijnsvakantie er uit ziet, hoe diep je gaat of hoe lief je voor je zelf bent. Als je wilt hebben wij een speciaal telefoonkastje waar je je telefoon in kunt achterlaten voor die 6 dagen zodat je echt kunt ontkoppelen en de rust kunt vinden waar je misschien naar op zoek bent. Natuurlijk kun je hem ook achterlaten op je kamer en op bepaalde tijden even contact maken met degene die het nodig heeft. Daar heb jij zelf je verantwoordelijkheid in te nemen. 

Praktische zaken

Een ZIJNSvakantie duurt 4/6 dagen en kost je 444/666 euro per persoon inclusief hier boven beschreven eten en drinken. De kosten zijn voor het verblijf bij Finca Pura Vida inclusief 3/5 overnachtingen op een tweepersoonskamer, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit. Behalve op die ene vrije dag van de 4 dagen. Diner bij aankomst. Gebruik van handdoeken inbegrepen.

Voor alcoholische dranken geldt dat ze niet zijn inbegrepen en werken we met een turflijst. 

Consumpties buiten Finca Pura Vida, zoals de lunch, zijn voor eigen rekening. Je kunt lunchen in diverse leuke dorpjes in de buurt of zelf wat inkopen doen en in de finca eten.

Het is exclusief reiskosten.
Finca Pura Vida ligt op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Je kunt daar (gezamenlijk) een auto huren. We kunnen meedenken met vervoer en een taxi regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je neemt de bus naar Estepona en daarvandaan een taxi. 

 

Join the tribe?

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn. We zien je graag in Augustus
Wil je direct boeken vul dan het onderstaande formulier in of wil je meer informatie, bel dan met Danielle op:

06-5386953 of mail naar info@tribudelalma.com

Liefs, Tribu del Alma
Miek en Ray

Voorbeeld van een dagprogramma

  • 08.30 – 09.00 uur: Meditatie/lichaamswerk
  • 09.30 – 10.30 uur: Ontbijt

Eigen dag invulling

 14-15 uur lunch

Eigen dag invulling

 

  • 20.00 – 22.00 uur: Diner 

Informatie

  • Kosten logies en eten 888 euro p.p. (zie beschrijving mbt de hoeveelheid maaltijden)
    Dit is incl. btw voor particulieren en excl. voor bedrijven/zzp-ers
  • Schrijf je je samen in en deel je een kamer dan kost het 844 euro per persoon
  • Max. 8 deelnemers
  • Aankomst na 14 uur
  • Vertrek rond 10 uur

Aanmelden

Naam(Vereist)
Adres
Prijs: 0,00 €
Prijs: 0,00 €