Pura Vida Zijnsvakantie

7 – 11 mei

Doe niks op onze Pura Vida Zijnsvakantie, van 7 – 11 mei

Hoe zen is jouw zijn
Voelen, ervaren, stilte, bewustzijn, beseffen, ademen, beleven, niet denken, bewegen, overgave. Allemaal woorden die woorden blijven als je ze met het hoofd blijft benaderen.

Weet je überhaupt nog hoe het voelt om gewoon even te zijn? Hoe lang is het geleden dat je dit ervaren hebt? Even helemaal op adem komen zonder iets te hoeven of moeten. We hebben soms niet eens door dat we ons hebben vastgezet in een patroon dat gericht is op de ander of daarbuiten. Maar hoe zit het eigenlijk met daar binnen? Hoe zen werkt jouw zijn?

The art of being
We ontvangen je graag bij ons retreat. Waarbij we dit keer het programma loslaten. We doen enkel een meditatie s’ochtends en einde dag een sharing waar je vrijblijvend kunt aansluiten. 

Tribe sharings

We willen je laten ervaren dat een Tribu een veilige setting is en dat de kwetsbaarheid van de kring tevens de veiligheid geeft die je in het dagelijks leven vaak zo mist. Vanuit die ruimte, die de Tribu biedt, kan er van alles vrij komen. Processen die jou helpen nieuwe paden te bewandelen en deze in te bedden in je dagelijks leven. Het is aan jou of jij hier deze week aan deelneemt, je deelt jou tijd en ruimte helemaal zelf in. Alles mag ontstaan in het moment. Zodat je echt kunt voelen en ervaren waar het leven jou brengt of hoe het door je heen beweegt. Elke ochtend doen we wat lichaamswerk, een meditatie en een sharing. We zetten de intentie voor de dag en daarna kun je direct van een zalig gezond ontbijt genieten. 

Helemaal tot rust komen

Heb je behoefte aan een reset, even helemaal uit staan en geen prikkels aan je hoofd? Jij bepaalt zelf hoe jouw zijnsvakantie er uit ziet, hoe diep je gaat of hoe lief je voor je zelf bent. Als je wilt hebben wij een speciaal telefoonkastje waar je je telefoon in kunt achterlaten voor die 6 dagen zodat je echt kunt ontkoppelen en de rust kunt vinden waar je misschien naar op zoek bent. Natuurlijk kun je hem ook achterlaten op je kamer en op bepaalde tijden even contact maken met degene die het nodig heeft. Daar heb jij zelf je verantwoordelijkheid in te nemen. 

Praktische zaken

Deze ZIJNSvakantie duurt 4 dagen en kost je 875 euro per persoon inclusief 4 x ontbijt, 4 x lunch en 4x diner. All inclusive dus, zodat je lekker ontzorgd wordt. De lunch en het diner zijn heerlijk compleet en vol van smaak. 

De kosten zijn voor het verblijf bij Finca Pura Vida inclusief 4 overnachtingen op een eenpersoonskamer, elke ochtend een heerlijk gezond ontbijt en 4x lunch en 4 keer een diner, water, koffie, thee, sap, fruit. Tijdens het diner zullen we je vast een keer verblijden met zijn live muziek.

Kom je samen met je partner of schrijf je je in met een vriend of vriendin en deel je een kamer, dan kost het samen 1500 euro. 

Gebruik van handdoeken inbegrepen.

Voor alcoholische dranken geldt dat ze niet zijn inbegrepen en werken we met een turflijst. 

Consumpties buiten Finca Pura Vida, zoals de lunch, zijn voor eigen rekening. Je kunt dineren in diverse leuke dorpjes in de buurt of zelf wat inkopen doen en in de finca eten op de dagen dat er niet gekookt wordt. 

Het is exclusief reiskosten.

We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren. Finca Pura Vida ligt op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport.

 

Join the tribe?

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn. We zien je graag in finca Pura Vida!
Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met Danielle op:

06-5386953 of mail naar info@tribudelalma.com

Liefs, Tribu del Alma
Felix, Danielle, Annemieke en Ray

Voorbeeld van een dagprogramma

  • 08.30 – 09.00 uur: Meditatie/lichaamswerk
  • 09.30 – 10.30 uur: Ontbijt

 Vrij in te vullen 

  • 13.30 – 14.30 uur: Lunch

Vrij in de vullen 

  • Diner rond 20.00 uur

 

Informatie

  • Kosten logies en eten 875 euro p.p. op een 1-persoonskamer
  • Boek je samen een kamer dan is het samen 1500 euro
  • Max. 8 deelnemers
  • Aankomst 7 mei vanaf 13 uur
  • Vertrek 11 mei rond 10 uur
  • Aanmelden tot 3 mei

Aanmelden

Naam(Vereist)
Adres