Pura Vida Transformatie Retraite

22 nov t/m/ 28 nov

Doe mee aan onze Pura Vida Transformatie Retraite van 22 t/m 28 nov

In onze Pura Vida transformatie retraites laten we jou ervaren hoe je, dat wat jou belemmert voluit vanuit je hart te leven, kunt transformeren. Via ademhalingssessies, lichaamswerk, meditaties en expressieve uitingsvormen ga je onbewust weg gestopte emoties en gevoelens toelaten en helen.

Diverse expressie vormen zoals intuïtief schilderen, dans, zang en muziek brengen jou dichter bij je hart en in verbinding met je lijf. Zie het als een proeverij van ervaringen, die jouw systeem, je lichaam en ziel, in beweging zetten. Onze retraite is er om jou bekend te maken met je binnenwereld en te verbinden met je ware natuur. Zodat je na deze 6 dagen helder zicht hebt op welke koers je te varen hebt. 

 

Zijn met wat er zich aandient

Een ieder, binnen deze 6-daagse transformatie week, is de spiegel voor de ander. In kracht en kwetsbaarheid. Je bent zowel leerling als leermeester. Samen creëer je voor -en met elkaar een bedding van veiligheid. Je bent elkaars gelijke, je bent er voor elkaar en wij zijn er als spaceholder voor ieders proces. Ook jij zal in je kwetsbaarheid komen. Kwetsbaarheid wordt vaak geassocieerd met onveiligheid. We willen je laten ervaren dat een Tribu een veilige setting is en dat de kwetsbaarheid van de kring tevens de veiligheid geeft die je in het dagelijks leven vaak zo mist. Vanuit die ruimte, die de Tribu biedt, kan er van alles vrij komen. Processen die jou helpen nieuwe paden te bewandelen en deze in te bedden in je dagelijks leven.

Praktische zaken

De investering in je zelf voor deelname aan deze 6-daagse bestaat uit 2 delen. Een vast deel van € 1000 voor het verblijf bij Finca Pura Vida inclusief 6 overnachtingen op een tweepersoonskamer, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit. Gebruik van handdoeken inbegrepen.

Dit bedrag betaal je vooraf. En een flexibel deel dat je achteraf betaalt naar rato voor de cursus (incl. workshops, materialen, begeleiding, 1 uur individuele coaching). Je ontvangt achteraf een tikkie met een open bedrag zodat jij bepaalt wat je het waard vond of wat je kunt missen.

Consumpties buiten Finca Pura Vida, zoals de lunch in Ronda, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten.

We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren. Finca Pura Vida ligt op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport.

 

Join the tribe?

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn. We zien je graag in september!
Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met Danielle op:

06-5386953 of mail naar daniellejaspers@icloud.com

Liefs, Tribu del Alma
Felix, Danielle, Annemieke en Ray

Voorbeeld van een dagprogramma

 • 08.00 – 08.30 uur: Meditatie/lichaamswerk
 • 09.00 – 10.00 uur: Ontbijt
 • 10.00 – 10.30 uur: Uitleg workshop
 • 10.30 – 12.00 uur: Workshop 1
 • 12.00 – 13.00 uur: Sharing
 • 13.00 – 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 – 17.00 uur: Vrije besteding
 • 17.00 – 19.30 uur: Workshop 2
 • 20.00 – 22.30 uur: Diner met muziek van Ray

Informatie

 • Kosten logies en eten 1000 euro p.p., kosten cursus open tikkie
 • Max. 8 deelnemers
 • Aanmelden tot 2 september

Aanmelden

Naam(Vereist)
Adres