Pura Vida Transformatie Retraite

Doe mee aan onze Pura Vida Transformatie Retraite van 8 – 13 juni

In onze Pura Vida Transformatie retraite ligt de focus op jouw innerlijke ontwikkeling en gezondheid. Je gaat aan de slag met dat wat jou in jouw dagelijks leven tegen houdt om je diepste verlangen te leven. Je gaat echt iets aankijken wat je misschien lang niet durfde of kon. 

We laten we jou ervaren hoe het is om jezelf vrijer te voelen, in verbinding met je hart en je buik. Onderdeel te zijn van een tribe en los te komen van je verhaal en bekende patronen. Niet door jouw schaduw uit de weg te gaan maar deze in liefde te leren omarmen. Plus jouw gehechtheid er aan los te laten. Te ontdekken hoe je nieuwe energie en nieuwe gezonde patronen in jouw systeem kunt uitnodigen. 

Van je hoofd naar je hart

Meditaties, ademsessies, lichaamswerk en visualisaties helpen je daarbij en doen we elke dag. Daarnaast maak je kennis met diverse expressie vormen zoals intuïtief schilderen, dans, stemgebruik, aanraking en muziek die jou kunnen vertellen welke koers je te varen hebt. 

Natuurlijk gaan we ook wandelen in deze magische omgeving. 

Zie het als een proeverij van ervaringen, die jouw systeem, je lichaam en ziel, in beweging zetten. Een ieder, binnen deze 6-daagse transformatie retraite, is de spiegel voor de ander. Bovendien krijg je in deze retraite ook 1-op-1 aandacht en coaching van Felix of Miek.

Zijn met wat zich aandient

In kracht en kwetsbaarheid. Je bent zowel leerling als leermeester. Samen creëer je voor -en met elkaar een bedding van veiligheid. Je bent elkaars gelijke, je bent er voor elkaar en wij zijn er als spaceholder voor ieders proces. Ook jij zal in je kwetsbaarheid komen. Kwetsbaarheid wordt vaak geassocieerd met onveiligheid. We willen je laten ervaren dat een Tribu een veilige setting is en dat de kwetsbaarheid van de kring tevens de veiligheid geeft die je in het dagelijks leven vaak zo mist. Vanuit die ruimte, die de Tribu biedt, kan er van alles vrij komen. Processen die jou helpen nieuwe paden te bewandelen en deze in te bedden in je dagelijks leven.

Data:
8-13 juni

Praktische zaken

De investering in je zelf voor deelname aan deze 6-daagse exclusieve retraite voor jou is € 1395. Dit is inclusief het verblijf bij Finca Pura Vida met 5 overnachtingen op een tweepersoonskamer, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit. Gebruik van handdoeken inbegrepen. Inclusief de training (persoonlijke intake via Zoom, alle sessies, workshops, materialen, begeleiding, 1 uur individuele coaching ter plekke, gezamenlijke integratie sessie 6-8 weken nadien).

Dit bedrag betaal je vooraf en is inclusief btw. Het is mogelijk om het bedrag in 2 of 3 delen te betalen. 

Elke Pura Vida Retraite is er plek voor iemand die het minder makkelijk kan veroorloven en voor degene is de prijs € 1000. Wil je daar voor in aanmerking komen, stuur ons dan een mail met je onderbouwing.

Consumpties buiten Finca Pura Vida, zoals de lunch op de vrije dag, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten.

Finca Pura Vida ligt op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Je kunt (gezamenlijk met andere deelnemers) een auto huren. We kunnen ook meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. 

 

Join the tribe?

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn. We zien je graag in maart/juni/september of november …….. ja we geven deze retraite maar liefst 4 keer per jaar!
Wil je direct boeken vul dan het formulier in of wil je meer informatie, bel dan met Danielle op:

06-538697953 of mail naar info@tribudelalma.com

Liefs, Tribu del Alma
Felix, Danielle, Annemieke en Ray

Voorbeeld van een dagprogramma

 • 08.00 – 09.00 uur: Meditatie/lichaamswerk
 • 09.00 – 10.00 uur: Ontbijt
 • 10.00 – 10.30 uur: Uitleg workshop
 • 10.30 – 12.00 uur: Workshop
 • 12.00 – 13.00 uur: Sharing
 • 13.00 – 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 – 17.30 uur: Vrije besteding
 • 17.30 – 19.30 uur: Workshop
 • 20.00 – 22.00 uur: Diner

Jouw retraite team:

8-13 juni wordt de retraite geven door Felix van der Wissel, Danielle Jaspers, Ray en Annemieke Klaassen en Greet Smit.

Een ieder heeft zo zijn/haar eigen achtergrond, kwaliteiten en talenten. Onder het kopje Meet the tribe vind je meer informatie over een ieder.

Felix: coaching, uitleg helingstechnieken, muziek

Danielle: meditaties, lichaamswerk,  creatieve workshop

Ray: meditaties, coaching, sound healing, muziek

Miek: coaching, sound healing, muziek en eten

Greet: IEMT (Intergral Eye Movement Therapie) en massage

Informatie

 • Kosten programma, intake, integratiesessie en 1 uur persoonlijke coaching ter plekke, 5 dagen logies en eten: 1395 euro p.p. incl btw voor particulieren en exlusief btw voor zzp-ers/bedrijven
 • Veel persoonlijke aandacht!
 • Max. 8 deelnemers
 • Aankomst: 8 juni 14 uur
 • Vertrek: 13 juni 10 uur

Aanmelden

Naam(Vereist)
Adres