Plantmedicijn Retraite

9 tot 13 juni 

Plantmedicijn Retraite 9 t/m 13 juni

In onze Pura Vida transformatie retraites laten we jou ervaren hoe het is om jezelf vrijer te voelen, in verbinding met je hart en je buik. Onderdeel te zijn van een tribe en los te komen van je verhaal en bekende patronen. Niet door jouw schaduw uit de weg te gaan maar deze in liefde te leren omarmen. Meditaties, ademsessies en visualisaties helpen je daarbij en doen we elke dag. Daarnaast maak je kennis met diverse expressie vormen zoals intuïtief schilderen, dans, stemgebruik, aanraking en muziek die jou kunnen vertellen welke koers je te varen hebt. Zie het als een proeverij van ervaringen, die jouw systeem, je lichaam en ziel, in beweging zetten. Een ieder, binnen deze 6-daagse transformatie retraite, is de spiegel voor de ander.

 

Zijn met wat er zich aandient

In kracht en kwetsbaarheid. Je bent zowel leerling als leermeester. Samen creëer je voor -en met elkaar een bedding van veiligheid. Je bent elkaars gelijke, je bent er voor elkaar en wij zijn er als spaceholder voor ieders proces. Ook jij zal in je kwetsbaarheid komen. Kwetsbaarheid wordt vaak geassocieerd met onveiligheid. We willen je laten ervaren dat een Tribu een veilige setting is en dat de kwetsbaarheid van de kring tevens de veiligheid geeft die je in het dagelijks leven vaak zo mist. Vanuit die ruimte, die de Tribu biedt, kan er van alles vrij komen. Processen die jou helpen nieuwe paden te bewandelen en deze in te bedden in je dagelijks leven.

Praktische zaken

De investering in je zelf voor deelname aan deze 6-daagse exclusieve retraite voor jou is € 1888. Dit is inclusief het verblijf bij Finca Pura Vida met 6 overnachtingen op een tweepersoonskamer, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit. Gebruik van handdoeken inbegrepen. Inclusief de training (persoonlijke intake via Zoom, alle sessies, workshops, materialen, begeleiding, 1 uur individuele coaching, gezamenlijke integratie sessie via Zoom)

Dit bedrag betaal je vooraf en is inclusief btw (9% voor verblijf en eten, 21% voor de training). Het is mogelijk om het bedrag in 2 of 3 delen te betalen. 

Elke Pura Vida Retraite is er plek voor iemand die het minder makkelijk kan veroorloven en voor degene is de prijs € 1000. Wil je daar voor in aanmerking komen, stuur ons dan een mail met je onderbouwing. 

Consumpties buiten Finca Pura Vida, zoals de lunch op de vrije dag, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten.

We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren. Finca Pura Vida ligt op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport.

 

Join the tribe?

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn. We zien je graag in maart/juni/september of november …….. ja we geven deze retraite maar liefst 4 keer per jaar!
Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met Danielle op:

06-5386953 of mail naar info@tribudelalma.com

Liefs, Tribu del Alma
Felix, Danielle, Annemieke en Ray

Voorbeeld van een dagprogramma

 • 08.00 – 08.30 uur: Meditatie/lichaamswerk
 • 09.00 – 10.00 uur: Ontbijt
 • 10.00 – 10.30 uur: Uitleg workshop
 • 10.30 – 12.00 uur: Workshop
 • 12.00 – 13.00 uur: Sharing
 • 13.00 – 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 – 17.30 uur: Vrije besteding
 • 17.30 – 19.30 uur: Workshop
 • 20.00 – 22.30 uur: Diner 

Informatie

 • Kosten programma, logies en eten 1888 euro p.p. incl btw
 • 1,5 uur rijden vanaf Airport Malaga
 • Veel persoonlijke aandacht!
 • Max. 8 deelnemers
 • Aanmelden tot begin maart

Aanmelden

Naam(Vereist)
Adres