Lichtjes Aan de Haven

13 tot 18 mei

Lichtjes op reis

Voor mannen en vrouwen die zin hebben in zachte actie. Die zich willen omringen met fijne mensen. Die klaar zijn voor de volgende stappen in hun leven. Misschien zijn die stappen nu nog wat onzichtbaar. Wees gewaarschuwd…Een retraite kan je hele leven in stroomversnelling brengen…                                                                     Kitty de Laet

Deze retraite wordt georganiseerd door Kitty de Laet. Zij is eigenaar van Lichtjes aan de Haven; een centrum voor persoonlijke groei.

Met haar nuchtere kijk op de wereld, steekt ze, zonder te gaan zweven, graag wonderlijke lichtjes aan. Ze neemt je mee op reis door jezelf. Op het programma staan o.a. een truffelceremonie, meditaties, familieopstellingen, een cacaoceremonie en natuurlijk een hoge dosis lol. De retraite is bestemd voor mannen en vrouwen.

 

Als je de berg oprijdt waar het huis Pura Vida zich bevindt, weet je niet wat je ziet. Zoveel rust, zoveel schoonheid. Zo’n uitzicht en zoveel stilte. En dan het huis zelf…. Serieus mensen; het is echt een plaatje. Vakantiehuis en spiritueel centrum ineen. Nog maar net in gebruik genomen door mijn lieve vrienden Daniëlle, Felix, Annemiek en Ray. Felix zal er overigens een aantal dagen bij zijn.

Overal heerlijke zitjes. Het huis ademt diepgang en vertrouwen. Het heeft een eigen bos, veel ruimte en is echt een VIP-locatie. Met zwembad, loungestoelen en prachtig interieur. Voor mij echt een huis waar ik wil zijn; ik heb het met mijn eigen ogen bekeken en bewonderd. Enne.. Spanje is zo fijn!

Voor mezelf heb ik ontdekt dat de plek iets met je doet; het zet zaken in beweging. En tegelijkertijd is er zoveel rust en bezinning. Ik heb er gehuild, keihard gelachen en optimaal genoten. Activiteiten gedaan die ver buiten mijn comfortzone lagen (schilderen!) en ook dingen die vertrouwd voor me zijn (mediteren, een cacao-ceremonie en lekker gegeten ;).

Van 5 mei tot 10 mei ga ik er weer naar toe. En… jij kunt mee! Vijf nachten (zes dagen) helemaal weg. Weg van de drukte, weg van je dagelijkse leven. Hoera vrijheid, ceremonies, inzichten, gesprekken, verbinding en doen-wat-je-wilt. Ik heb een programma samengesteld waarin je gaat voelen wie je ook alweer bent. Zonder al het gedoe dat eromheen is gekomen. Met -voor wie wil- een truffelceremonie in de buitenlucht. Vogels, zon, natuur, liggend op de aarde. Mooier wordt het niet! Zeker omdat we de tijd hebben om de antwoorden en inzichten te laten integreren

Omdat je een slaapkamer deelt, maak ik de keuze om een andere prijs te maken als je samen komt. Zodat je lekker met je eigen ‘roomie’ deze transformatie-vakantie aan kunt gaan. Uiteraard kun je ook alleen boeken, dan krijg je dus een kamergenoot.

Behalve je reis (de vliegtickets zijn nu nog heel goed betaalbaar, vind ik), heb je verder nauwelijks kosten. Lieve Nennien (deelnemer van een vorige retraite, ademcoach én kok) gaat heerlijk voor ons koken. Er zal je aan niets ontbreken!

Deze retraite heeft een soort pilotprijs. Nennien en ik geven in eerste instantie de informatie aan mensen die we kennen en waarvan wij denken…. YES! Die moet mee. 🙂

Er is slechts plek voor acht deelnemers, dus we verwachten snel vol te zitten.

Wat je kunt verwachten?

 • Een cacaoceremonie
 • Meditaties en visualisaties
 • Ademsessie
 • Stiltewandeling
 • Een truffelceremonie
 • Eten en drinken
 • Familieopstelling
 • Creatieve integratiedag na de truffelceremonie
 • Vakantie!
 • Vrije tijd waar je wilt, en tegelijk elke dag transformerende activiteiten

Over het programma

 • Uiteraard kun je te allen tijde zelf kiezen waar je wel en niet aan meedoet. Ik wil met nadruk zeggen dat je geen ervaring hoeft te hebben met één van de bovengenoemde activiteiten. Je kunt altijd in je eigen tempo meedoen. Wel verwacht ik dat je jezelf kunt dragen. Daarmee bedoel ik dat je zowel lichamelijk als psychisch gezond genoeg bent om voor jezelf te zorgen. Als je hierover twijfelt, overleg ik uiteraard graag met je voordat je boekt

Waar & Wanneer

Hier in Finca Pura Vida van 13 t/m 18 mei

13 mei (aankomst vanaf 16.00 uur, welkomstdiner om 19.00 uur) t/m 18 mei (na het ontbijt).

Inclusief:

– eten en drinken tijdens de retraite

– alle ceremonies en activiteiten

– gebruik van zwembad, alle materialen

– tweepersoons slaapkamer met eigen of gedeelde badkamer (indeling op volgorde van aanmelding)

Tijdens een truffelceremonie ga je ‘op reis’ door je onderbewuste. Veel mensen komen tijdens een truffelceremonie op een punt dat ze de controle niet eens meer wíllen vasthouden en zich mee laten voeren door de flow van hun eigen leven en alles dat daar bij hoort. Dicht bij jezelf dus! Het valt niet te voorspellen wat je gaat zien of ervaren. Dit is voor iedereen verschillend en elke reis is ook weer anders, hoe vaak je het ook doet. Waar je 100% op kunt vertrouwen is dat wát je gaat ervaren tijdens je meditatieve (droom)toestand, absoluut de bedoeling is. Je krijgt te zien wat je op dat moment in jouw leven ‘aankan’ en waar je na de sessie mee aan de slag kan. Er wordt gezegd dat één ceremonie meer effect heeft dan een jaar therapie en daar sluiten wij ons volmondig bij aan! Gelukkig valt er trouwens ook vaak een hoop te lachen. We hebben inmiddels honderden mensen begeleid en elke keer gebeuren er weer wonderen, ook bij mensen die zichzelf als nuchter omschrijven.

zie www.lichtjesaandehaven.nl voor vragen over een truffelreis

Informatie

 • Prijs: 1888,- pp

  Als je met z’n tweeën komt, betaal je 1500,- pp.

  (Wil je een factuur onder vermelding van bijvoorbeeld ‘coaching’, laat het ons gerust weten. Dan komt er wel 21% BTW bij.)

   

  De prijs van de retraite is inclusief verblijf, ontbijt, lunch, diner (rekening houdend met de ceremonies). Alleen je vlucht (Málaga airport), vervoer naar de accommodatie (125 kilometer, ik weet een betrouwbaar autoverhuurbedrijf bij het vliegveld), en eventueel alcoholische drankjes komen daar nog bij. De laatste avond gaan we uit eten in het nabijgelegen prachtige stadje Gaucin. Dat diner is voor eigen kosten.

   

  We kunnen eventueel mensen aan elkaar koppelen voor het geval je samen wilt reizen naar de accommodatie

Aanmelden

Je meldt je aan voor deze retraite op de site van Lichtjes aan de Haven. Meld je hier aan >

Je verzorgt een aanbetaling van 500 euro, eenvoudig via Ideal. Daarmee is je aanmelding definitief en krijg je per mail de bevestiging. We maken samen afspraken over het betalen van de resterend bedrag. Als je met z’n tweeën komt, betaal je allebei de aanbetaling. In het vakje ‘opmerkingen’ schrijf je met wie je komt. Daarmee hebben jullie automatisch samen een kamer en badkamer. En betaal je dus de goedkopere duo-prijs.

Maximaal aantal deelnemers:

Er is slechts plek voor 8 mensen, het wordt dus echt een exclusieve retraite met veel persoonlijke aandacht.

Denk trouwens aan je annulerings- en reisverzekering.

Nennien en ik zouden het geweldig vinden als je meegaat! Uiteraard horen we het graag als je nog vragen hebt, we beantwoorden ze graag

info@lichtjesaandehaven.nl

06 – 53 606 285
(Kitty de Laet, Lichtjes aan de Haven)