Een diepe duik in jezelf

Maak een sprong in jouw persoonlijke groei met de Deep Transformation Retreat van Anouk Smulders. Transformatie gebeurt niet aan de oppervlakte, dat gebeurt diep van binnen.

In dit unieke, intensieve programma kun je de diepe duik naar binnen nemen om te (her-)ontdekken, los te laten, inzichten op te doen en stappen te maken in lijn met je diepste behoeften en zielsverlangens. Het programma wordt met zorg opgebouwd om échte transformatie te ondersteunen.

Groepssessies en ervaringssessies wisselen elkaar af en zullen elkaars kracht verder versterken. In de groepssessies ontdekken we aan de hand van thema’s zoals veiligheid/zekerheid, erkenning, voelen, ruimte en verlangens wat er mogelijk in de weg staat om voluit te leven en zul je inzichten krijgen die je dichter brengen bij je kern. 

De ervaringssessies zitten boordevol de meest krachtige lichaamswerktechnieken, via ons lichaam zijn we in staat los te laten, ons bewustzijn te verhogen en toegang te krijgen tot ons innerlijk weten. Een unieke combinatie van methodes zoals ademwerk, dynamische meditatie, yoga, ecstatic dancing en systemisch werk wordt ingezet voor jouw persoonlijke groei en transformatie in je zijn.

De transformatie

In deze retraite werken we samen aan het transformeren naar de authentieke versie van jouzelf. Je ervaart verbondenheid met wie je werkelijk bent en staat meer in contact zijn met jouw behoeften en je grenzen. Je maakt (opnieuw) contact met je (ziels)verlangens en missie. Ervaringen of emoties die je huidige leven beïnvloeden kunnen worden losgelaten. In relaties zul je meer verbondenheid ervaren. Jouw deelname zal de mate van de ervaring van zelfwaardering, vervulling, levensvreugde, energie, passie, rust, kracht, lichtheid, meer vrijheid, autonomie en verbinding verhogen. Wees welkom!

Maak een sprong

in jouw persoonlijke groei

Gun jezelf de rust

en de stilte

Praktische zaken

De investering in je zelf voor deelname aan deze 6-daagse (5 nachten) exclusieve transformatieretraite voor jou is € 1750. Dit is inclusief het verblijf bij Finca Pura Vida met 5 overnachtingen op een tweepersoonskamer, heerlijke gezonde vega maaltijden, water, koffie, thee, sap, fruit. Gebruik van handdoeken inbegrepen. Inclusief alle sessies.

Data: 23 – 28 mei 2023

Dit bedrag betaal je vooraf en is inclusief btw. Het is mogelijk om het bedrag in 2 of 3 delen te betalen. 

 • Consumpties buiten Finca Pura Vida, zoals de lunch op de vrije dag, zijn voor eigen rekening. Het is exclusief reiskosten.
 • We kunnen meedenken met vervoer en transfer regelen vanaf het airport in Malaga mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren. Finca Pura Vida ligt op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport.

 

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn. We zien je graag op deze magische plek in Andalusië! Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met Anouk zelf op:

06-31955859 of mail naar anouk@lifebizz.nl

Liefs, Tribu del Alma
Namens Anouk

JA, ik doe mee!

Naam(Vereist)
Adres

Voorbeeld dag programma

 • 08.00 – 09.00 uur: Meditatie/yoga/lichaamswerk
 • 09.00 – 10.00 uur: Ontbijt
 • 10.00 – 11.30 uur: Groepssessie
 • 11.45 – 13.00 uur: Ervaringssessie
 • 13.00 – 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 – 17.30 uur: Vrije besteding
 • 17.30 – 19.30 uur: Groepssessie/ervaringssessie
 • 20.00 – 22.30 uur: Diner 

Informatie

 • Investering transformatieprogramma, 6 dagen, 5 nachten, logies en eten: 1750 euro p.p. incl btw
 • Veel persoonlijke aandacht!
 • Max. 8 deelnemers
 • Aanmelden tot eind april