15-22 september: Creatieve Vrouwen Retraite: Dive Deeper 

Een magische goddess retreat

Daniëlle Jaspers en Alma Wattimena geven een creatieve retraite week waarin jij de innerlijke godin(nen) in jou op doek, in kleur, verhaal en vorm gaat belichamen. Via dans, spel en muziek creëer je jouw eigen authentieke kunstwerk op een groot doek en papier. Vanuit contact met je intuïtie en jouw creatieve bron. Breng jezelf thuis, heet jezelf welkom en voel je vrij om te genieten van al je zintuigen op deze heerlijke stille krachtplek midden in de natuur. 

Je gaat ontdekken hoe jij met diverse godinnen-archetypen (Venus, Kali, Pele, Gaia, Isis e.d.) in jou met de energie van de vijf elementen kunt werken: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ruimte. We zullen hen gaan belichamen in kleur, vorm, dans, stem en verhaal. In deze retraite ervaar je op een speelse en creatieve manier hoe jouw vrouwelijke creatieve energie en je mannelijke energie je helpen in het opruimen, bevrijden en transformeren van belemmerende patronen. Onderzoek die ware wilde natuur van jou en kom nog dichter bij jezelf en je ware potentieel. Heb jezelf lief en kies voor wie je wilt zijn in dit leven. 

Zo laven we ons in deze herfst aan de transformerende kracht van de elementen in onszelf. 

Het hele landgoed van Finca Pura Vida is voor onszelf

Gun jezelf de rust en de stilte in de prachtige natuur van Gaucin in het Spaanse Andalusie, waar je nog alle ruimte hebt om jezelf helemaal te kunnen laten gaan; zing, dans, spring, geef geluid aan je stem. Wat een ruimte hebben we hier om te kunnen spelen, te ontspannen en jezelf te zijn. Er zal een variatie zijn in het programma. Dat stemmen we af op de groep, het weer en de energie. Midden in de week gaan we een dag op pad; naar de kust of naar een stad. Voelend wat past in het moment. We laten ons verrassen door rituelen en muziek die ons naar andere werelden brengt en wie weet wat daar weer uit ontstaat.

Hoezo Honoring the Goddess?

Danielle geeft al jaren creatieve cursussen met Alma en sinds 2021 doen ze dat onder de naam: Honor the Goddess in you. 
Dat eerbetoon aan die godinnekracht vraagt van ons meer dan ooit alle aandacht. In ons steeds vluchtiger en jachtig bestaan vergeten we namelijk snel dat eerbetoon te maken. 

Wanneer maak jij  tijd om stil te staan bij de schoonheid in jouw leven en breng je bewust een eerbetoon aan wat jou dierbaar is? 

En als je die tijd zou maken, hoe zou dat eerbetoon er dan mogen uitzien volgens jou? 

En wat hebben schoonheid, esthetiek en godinnen-energie met elkaar te maken? 

De titel roept al duizend-en-een vragen op. Net zoals De Godin zich ook in een duizendvoud aan ons toont. Doe mee en geef 7 volle dagen aandacht aan jezelf en de godinnenenergie in jou. We gaan letterlijk en figuurlijk iets moois met elkaar maken. Via rituelen, ceremonies en creaties roepen we diverse archetypen godinnen in ons zelf op en geven we hen vormen en kleuren, woorden, klanken en beweging. 

Lief zijn voor jezelf, dit is een ode aan jou!

Het zou fijn zijn als jij er bij kunt zijn en wij met elkaar in co-creatie gaan vanuit sisterhood. Elkaar zien voor wie we werkelijk zijn, elkaar ontmoeten zonder oordeel. Naast elkaar gaan staan in de vrije mensen die we echt zijn. We zien je graag en bent welkom zoals je bent. Met of zonder maskers, met je lichte en je schaduw kanten, in alle kleuren van de regenboog!

Praktisch

Finca Pura Vida ligt in Gaucin op 1,5 uur rijden vanaf Malaga airport. Wij kunnen een taxi naar finca Pura Vida voor je regelen die je met andere deelneemsters kunt delen (max 4 in 1 taxi, kosten 150 euro per rit), dus met 4 deelneemsters 37,50 euro.

Er is plek voor maximaal 10 vrouwen.

Aankomst: 15 september 2023 vanaf 15 uur
Vertrek: 22 september 2023 om 10 uur

Prijs

Early bird voor 27 juli: 1695 euro;
1500 euro als je met je soulsister tegelijk boekt en een kamer deelt!

Daarna € 1.888 of 1666

Dit is inclusief 7 overnachtingen op een tweepersoonskamer in finca Pura Vida die je deelt met een sister, 3 heerlijke gezonde maaltijden per dag, water, koffie, thee, sap, fruit, alle workshops en materialen. 

Consumpties buiten finca Pura Vida, zoals een lunch op de dag waarop we naar het strand of een stad gaan, zijn voor eigen rekening.

Het is exclusief reiskosten. Je vliegt op airport Malaga. Daarvandaan is het 1,5 uur rijden. 

Transfer mogelijk mits deelnemers gelijktijdig aankomen. Of je kunt (gezamenlijk) een auto huren.

Vroegboekkorting
Als je je voor 27 juli inschrijft is de prijs 1695 euro

* inclusief 21% btw voor particulieren, excl. btw voor zelfstandigen/ondernemers!

Wil je direct boeken of meer informatie, bel dan met
Danielle op: 06-53867953 of met

Alma: 06-41854640 of stuur ons een mailtje.

Liefs, Tribu del Alma

Danielle, Alma, Ray & Annemieke

JA, ik doe mee!

Naam(Vereist)
Adres

Voorbeeld dag programma

 • 08.00 – 08.30 uur: Meditatie/lichaamswerk
 • 09.00 – 10.00 uur: Ontbijt
 • 10.00 – 12.30 uur: Create & Play
 • 12.30 – 13.00 uur: Sharing
 • 13.00 – 14.00 uur: Lunch
 • 14.00 – 17.00 uur: Me time
 • 17.00 – 19.00 uur: Create & play
 • 19.00 – 20.00 uur: Me time
 • 20.00 – 22.30 uur: Diner

Informatie

 • Early bird voor 26 juli: 1695 euro of 1500 als je met zijn twee tegelijk een kamer boekt en deelt.
 • Daarna 1888 euro
 • Kosten cursus, logies en eten
 • Max. 10 deelnemers

Alma Wattimena: “Mijn naam betekent ‘ziel’ en ‘voedend en verkwikkend’. Sinds 2003 maak en vertel ik als storyteller bezielde verhalen. Voor particulieren en organisaties die begeleid willen worden in tijden van verandering en transformatie. Mijn inspiratiebronnen zijn mijn gezin, mijn vrienden, mijn familie, mijn werkrelaties, de natuur, Het Tibetaans Boeddhisme, kunst, muziek en mijn eigen nieuwsgierige aard. Ik geef trainingen, workshops, retraites, coaching in storytelling, mindfullness, creatieve expressie, ritueelbegeleiding en dialoog.”

Daniëlle Jaspers: “Schaduw en licht zijn voor mij twee kanten van dezelfde medaille. Dat neem ik mee in mijn werk waarbij alles uiteindelijk draait om leven in liefde met jezelf en de ander. Ik leer via creatie. Ik ben creatie. En ik heb een heilig geloof dat we dat allemaal zijn. Via mijn passies voor intuïtief schilderen, innerlijke ontwikkeling, energiewerk, muziek, sjamanisme en dans bevrijd ik mezelf van lagen die mij niet meer dienen. Vanuit deze passies leef ik en geef ik sinds 2004 (creatieve) retraites, workshops & cursussen, 1-op-1 sessies en vrouwencirkels. Als zelfstandig kunstenaar, docent, trainer en coach. Daarnaast houd ik me sinds april 2022 bezig met het opzetten van ons retreat center in Finca Pura Vida.